czwartek, 18 października 2012
Zapiekanka z kurczakiem
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
bardzo smaczna zapiekanka, polecam na szybki obiadek:)
OdpowiedzUsuńA po co Ci mąka ?? z kąd ten przepis?
OdpowiedzUsuńMąka jest po to, żeby zagęścić sos. A przepis jest z mojej głowy - autorski.
UsuńZ KĄD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże widzisz i nie grzmisz
Usuńsory to wkoncu ta zapiekanka nadaje sie do zjedzenia bo nie wiem o co chodzi z tym bogiem
Usuńno a poza tym to chyba trzeba dodac mąki żeby sos był gęsty no chyba ze robisz gotowca z torebki jak anonimowy kolega lub koleżanka bo widze że kompletnie ten ktoś nie ma pojęcia o gotowaniu..... zapiekanki jeszcze nie robiłam ale napewno zrobie bo wygląda super i pewnie tak samo smakuje:>
Usuńna pewno pisze się oddzielnie
UsuńZapiekanka pycha, zrobiłam z brokułami, marchewką i papryką, a zamiast ziół prowansalskich rzuciłam zwykłej wegety... MNIAM
OdpowiedzUsuńDzięki! Bardzo smaczne i proste :)
OdpowiedzUsuń